Bücher Wenner
Vorlesetag - Das Schaf Rosa liebt Rosa
15.11.2024 um 15:00 Uhr
Made in India
130 Simple, Fresh and Flavourful Recipes from One Indian Family
von Meera Sodha
Verlag: Penguin Books Ltd
Gebundene Ausgabe
ISBN: 978-0-241-14633-0
Erschienen am 03.07.2014
Sprache: Englisch
Format: 254 mm [H] x 195 mm [B] x 27 mm [T]
Gewicht: 1178 Gramm
Umfang: 320 Seiten

Preis: 32,00 €
keine Versandkosten (Inland)


Jetzt bestellen und voraussichtlich ab dem 23. November in der Buchhandlung abholen.

Der Versand innerhalb der Stadt erfolgt in Regel am gleichen Tag.
Der Versand nach außerhalb dauert mit Post/DHL meistens 1-2 Tage.

32,00 €
merken
zum E-Book (EPUB) 14,99 €
klimaneutral
Der Verlag produziert nach eigener Angabe noch nicht klimaneutral bzw. kompensiert die CO2-Emissionen aus der Produktion nicht. Daher übernehmen wir diese Kompensation durch finanzielle Förderung entsprechender Projekte. Mehr Details finden Sie in unserer Klimabilanz.
Klappentext
Biografische Anmerkung

Meera Sodha is the Guardian's 'New Vegan' columnist and author of Fresh India, which won the Observer Food Monthly Best New Cookbook Award 2017. In 2018 she was given The Guild of Food Writers 'Cookery Writing Award' and named the Fortnum & Mason Cookery Writer of the Year for her work in the Guardian. Her first book, Made In India, was a top ten bestseller. Meera Sodha cooks, writes and lives in London with her husband and daughter.



Meera Sodha is a cook and a food writer, renowned for her Asian-inspired, meat-free recipes. She writes the Guardian's weekly 'The New Vegan' column, and is the author of three best-selling cookbooks: Made in India, Fresh India and East. She cooks, writes and lives in London with her husband and two children.


andere Formate