Bücher Wenner

Kochen & Backen / Kochen / Fernsehköche
Pierre Jarawan liest aus DIE FRAU IM MOND
03.09.2025 um 19:30 Uhr
Home Made in the Oven
Truly Easy, Comforting Recipes for Baking, Broiling, and Roasting
von Yvette Van Boven
Verlag: Abrams Books
Gebundene Ausgabe
ISBN: 978-1-4197-4044-2
Erschienen am 15.10.2019
Sprache: Englisch
Format: 246 mm [H] x 182 mm [B] x 27 mm [T]
Gewicht: 831 Gramm
Umfang: 208 Seiten

Preis: 24,50 €
keine Versandkosten (Inland)


Jetzt bestellen und voraussichtlich ab dem 28. Mai in der Buchhandlung abholen.

Der Versand innerhalb der Stadt erfolgt in Regel am gleichen Tag.
Der Versand nach außerhalb dauert mit Post/DHL meistens 1-2 Tage.

24,50 €
merken
zum E-Book (EPUB) 18,18 €
klimaneutral
Der Verlag produziert nach eigener Angabe noch nicht klimaneutral bzw. kompensiert die CO2-Emissionen aus der Produktion nicht. Daher übernehmen wir diese Kompensation durch finanzielle Förderung entsprechender Projekte. Mehr Details finden Sie in unserer Klimabilanz.
Klappentext
Biografische Anmerkung

Every week, Yvette develops a new oven recipe for her magazine column. The recipes are easy, seasonal, and most importantly, delicious, and now, they're collected in her latest cookbook! Alongside the more than ninety recipes are Yvette's annotated illustrations and photographs by Oof Verschuren. For Yvette, everything belongs in the oven: vegetables, meat, fish, stews, and of course, sweets! The recipes are sure to provide you with plenty of tips, tricks, and inspiration for cooking in your oven



Yvette van Boven is a critically acclaimed cookbook author, freelance recipe writer, and illustrator. She is the host of Holland’s popular cooking show Koken Met van Boven, and is also the culinary editor of Holland’s largest women’s weekly magazine and writes and illustrates a weekly column for the popular arts and culture publication Volkskrant magazine. She lives in Amsterdam and Paris.


andere Formate
ähnliche Titel